Winemakers - En kulinarisk aften på Flakhaven
Forkæl dine sanser og smagsløg, når Flakhaven Gastro den 12. marts afholder et kulinarisk arrangement i samarbejde med H.J. Hansen, hvor de byder på 5 retter og snacks, der alle er parret med de bedste vine.
Få en oplevelse udover det sædvanlige, når der bydes på både fisk, asiatisk, fransk, fedme & kød - og naturligvis en masse kærlighed.
Flakhaven Gastro har allieret sig med deres bedste kompagnon H.J. Hansen, som sørger for sublime vine, der matcher maden helt perfekt. Oplev blandt andet vine fra Bordeaux, Alsace & Bourgogne.
Prisen for aftenen er 995,- pr. kuvert, og booking kan ske gennem følgende link: https://flakhavengastro.superbexperience.com/.../experience
Hvis du vil med til denne udsøgte aften, så skal du være hurtig - der er nemlig et begrænset antal billetter!
Aftenens menu
Snacks:
- Jomfruhummer & Jordskok
- Ørredrogn & Creme Double
- Selleri & Gammel Knas
- Jomfruhummer & Jordskok
- Ørredrogn & Creme Double
- Selleri & Gammel Knas
- Marchese Antinori Cuvee Royal Sparkling, D.O.C.G., Marchese Antinori, Italien
- Champagne Lancelot Royer Cuvee de Reserve R.R., AOP, Earl Champagne P. Lancelot, Frankrig
- Champagne Lancelot Royer Cuvee de Reserve R.R., AOP, Earl Champagne P. Lancelot, Frankrig
1. Servering:
Musling & damp
- Blå - Kniv - Hjerte - Fløde med fløde - Pernod
Musling & damp
- Blå - Kniv - Hjerte - Fløde med fløde - Pernod
2020 Conte della Vipera Bianco, IGT, Castello della Sala, Umbrien, Italien
2020 Château de Cérons Graves Blanc, AOP, Château de Cérons, Bordeaux, Frankrig
2020 Château de Cérons Graves Blanc, AOP, Château de Cérons, Bordeaux, Frankrig
2. Servering:
Asiatisk & varme
Kulmule - Kammusling - Citrongræs - Ingefær - Soya - Ponzu
Asiatisk & varme
Kulmule - Kammusling - Citrongræs - Ingefær - Soya - Ponzu
2018 Mezzo Braccio Bianco, IGT, Tenuta Monteloro, Italien
2019 Meyer Fonne Riesling Reserve, AOP, Meyer Fonné, Alsace, Frankrig
2019 Meyer Fonne Riesling Reserve, AOP, Meyer Fonné, Alsace, Frankrig
3. Servering:
Fransk & ægte
Fransk & ægte
Torsk - Østershat - Kantarel - Trompet - Spinat - Sauce Mousseline
2019 Pietrabianca Chardonnay, D.O.C., Tormaresca, Italien
2018 Rully Blanc, Premier Cru, Maison Joseph Drouhin, Bourgogne, Frankrig
2018 Rully Blanc, Premier Cru, Maison Joseph Drouhin, Bourgogne, Frankrig
4. Servering:
Skov & fedme
Skov & fedme
Skovdue - Foie gras - Pommes fondant - Sauce demi glace
2019 Achelo Cortona Syrah, D.O.C., Tenuta la Braccesca, Italien
2019 Vacqueyras Rouge, AOP, Domaine des Genets, Maison Delas Freres, Rhone, Frankrig
2019 Vacqueyras Rouge, AOP, Domaine des Genets, Maison Delas Freres, Rhone, Frankrig
5. Servering:
Marv & kød
Marv & kød
Okse - Marv - Beder - Pommes rösti - Sauce Bordelaise
2018 Botrosecco, D.O.C., Le Mortelle, Italien
2013 Château Plince, AOP, Château Plince, Pomerol, Frankrig
2013 Château Plince, AOP, Château Plince, Pomerol, Frankrig